Groene energie oplossingen duur?

Die tijd is voorbij

Er zijn nog altijd veel ondernemers die denken dat het verduurzamen van hun bedrijf tot de kostbare energie oplossingen behoort, maar niets is minder waar. Natuurlijk geldt het economische principe dat de kost voor de baat uit gaat, maar een investering in duurzame energie heeft een terugverdientijd van ongeveer 7 jaar en levert je daarna een duurzaam en mooi rendement op. Bovendien geldt: hoe beter je investering nu is, des te meer en des te langer die zich uitbetaalt. We vertellen je graag hoe dit zit.

De toekomst is niet meer wat-ie geweest is

Klimaatverandering is een feit. En hoewel het wat dat betreft vijf voor twaalf is, is het nog niet te laat om in te grijpen en het tij te keren. Het verkleinen van de ecologische voetafdruk en het halen van persoonlijke of nationale duurzaamheidsdoelstellingen staat voor veel mensen, bedrijven en naties dan ook hoog op de agenda. Een goede zaak voor zowel het milieu als voor de portemonnee. Verduurzamen is namelijk al lang geen kostenpost meer, maar een van de energie oplossingen om onderaan de streep meer over te houden.

Hightech, maar niet high-risk

De afgelopen jaren hebben de technologische ontwikkelingen op het gebied van hernieuwbare energie een enorme vlucht genomen. Startups ontwikkelen aan de lopende band nieuwe technieken en producten. Hoewel sommige daarvan uiteindelijk inderdaad de wereld vooruit helpen, gaan veel van die startups ten onder voor ze goed en wel meedoen. Wil je investeren in een hightech systeem dat zo’n 25 jaar meegaat, dan is dat een groot risico. Wat heb je bijvoorbeeld aan garantie als die niet te verhalen is? Je wilt de zekerheid van een energiepartner die goed advies koppelt aan technisch hoogwaardige energie oplossingen én een geschiedenis van ruim 100 jaar betrouwbaarheid. Daarom kies je voor Cat Solar van Pon Power.

Track record van veiligheid en betrouwbaarheid

Caterpillar is een servicegerichte Amerikaanse onderneming die al ruim 100 jaar voorop loopt in energie oplossingen. Het bedrijf heeft een lange track record van veiligheid en betrouwbaarheid in risicovolle domeinen zoals offshore en noodstroomvoorziening. Sinds de jaren 90 worden de hightech producten van Caterpillar in Nederland verkocht en van service voorzien door Pon Power, een dochteronderneming van familiebedrijf Pon die ‘safety first’ in de kernwaarden van het bedrijf heeft opgenomen.

Continuïteit, kennis, kunde

Wat betekenen Cat Solar en de andere Caterpillar energie oplossingen van Pon Power voor jou? Een hoogwaardig, vakkundig ontworpen systeem dat door goed opgeleide vakmensen wordt geïnstalleerd en onderhouden. Je profiteert van de continuïteit, kennis en kunde van twee financieel sterke organisaties die al ruim een eeuw bestaan. Dit betekent dat je nu én in de toekomst kunt rekenen op een probleemloze, hoge opbrengst van je zonnepanelen of andere energieoplossing. 

Combinaties met je bestaande energie oplossingen, zoals een WKK zijn geen enkel probleem en ook je ambities voor een self supporting energiehuishouden, energieopslag en/of een microgrid helpen wij graag waarmaken. Wij ontzorgen je volledig met onze turnkey oplossingen en hebben ook alle expertise om je op financieel vlak te adviseren en voor je de subsidie aan te vragen.

En mocht er onverhoopt iets met je installatie zijn dan hebben wij een uitgebreide serviceorganisatie die 24/7 voor je klaarstaat. Doe er je voordeel mee!

Vragen of persoonlijk advies?

Neem gerust contact met ons op


We kunnen ons voorstellen dat je na het lezen van deze pagina wellicht bepaalde vragen hebt over de werking van de Cat Solar zonnepanelen. Of vragen over de meest ideale zonne-energie oplossing voor jouw bedrijf. Hiervoor kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Lees meer

Check of jouw dak geschikt is

Benieuwd of wij jouw dak kunnen voorzien van Cat Solar zonnepanelen? Vul jouw postcode en huisnummer in en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Doe de check
Het effect van schaduw

Hoe meer direct zonlicht zonnepanelen opvangen, des te hoger het rendement. Schaduw is daarin een spelbreker. Ontdek hoe dit bij Cat Solar werkt.

Lees meer